diumenge, de febrer 17, 2013

Animales en el corazón.


Anit, a la Llar del Pensionista de la Vila Joiosa, es va presentar  Animales en el corazón , l’última obra de Mariano Estrada Vázquez.
Vaig acudir a la  cita amb molt d’interés.  El lloc és molt agradable des del pati de  butaques, còmodes, i amb la possibilitat de creuar les cames.
La presentació va ser una delícia: Miguel Escrig Negrete li va prestar la veu, a l’ànima de Mariano, de cos present, recitant  la prosa i la poesia  impresa, escollida per a l’instant que vam viure. Enhorabona!
Marta Llinares Zaragoza, s’encarregà de pinzellar, amb molta delicadesa la figura del poeta i la seua obra. Una veu  sosegada, que també és poesia.
Juan Manuel Diaz Álvarez, marcà el semblant i el quefer  del  Mariano juvenil en una Espanya llunyana en el temps i en l’espai.  El  col·locà dins  la tradició poètica i prosística  espanyola.
Joan Piera Olives, a mode de cloenda,  es presentà com un naturalista científic.  Enamorat, com Mariano, de la vida que bull en cada instant, en forma de flor, insecte o animal.
Un acte bell  i noble en estos moments  d’incerteses  i  inseguretats.
Aquestes pinzellades, ara meues, són d’agraïment i simpatia per  a una persona que, a pesar de la que està caent,  diu que el futur està en les roses.