diumenge, d’octubre 07, 2012


Diumenge set, octubre de dos mil dotze.
Hui és un gran dia, hòmens de poca fe, és la frase que recorde necessària en aquest instant de superació de la tristesa: ahir era preocupat per una mala digestió de Lena; li vaig donar massa dinar. L’estòmac  no li ho va permetre. Va passar una mala vesprada. Vaig pregar per ella en la tristor que m’acompanyà fins ara. Poca fe amb el poder de l’Univers que ens envolta, una vegada més. Sols m’he sentit bé quan he confiat en tot l’Univers que ens protegeix. Sentir-me bé per trobar-me  travessat pel benestar i l’harmonia que ens obsequia la vida en consciencia unida.
Si som on som, és per les circumstàncies que ho procuren menester. No cal entendre-les. Cal assabentar-se del teixit que ens permet ser-hi en consciència inraonable... Fe se’n diu. No cega, sinó sabent-la  present sempre.
Descanse en pau amb consciencia de la bellesa que surt de dins a fora reconeixent-se. Fe que dóna, o és, alegria de comprensió divina de la vida. Allò incomprensible es dilueix en compassió  del ser inserit en el tot.
Hòmens de poca fe, sí…. Ho obliden massa sovint  en el nostre intent de sortir guanyadors en una partida limitada per aïllada.
Bon dia!