dijous, d’abril 26, 2007

tv3 a la Marina Baixa

Acabe de llegir que dos funcionaris de la Generalitat han comunicat a Acció Cultural del País Valencià que demà a les 11 hores procediran a precintar el sistema que permet transmetre la senyal de la televisió pública catalana a les comarques de la província d’Alacant.

Me’n recorde ara dels bons que vaig vendre, i també comprar, farà ara uns vint anys, per ajudar a fer possible que arribara la senyal de tv3 a la Marina Baixa.

Me’n recorde també dels interesos dels polítics de fa vint anys de l’Alfàs que van permetre que la senyal de tv3 s’expandira des del repetidor de l’Albir de l’Alfàs a la Marina Baixa que quedava en zona d’ombra des de la Carrasqueta.

Me’n recorde de l’aparició de la televisió de l’Alfàs ocupant l’espai radioelèctric de la tv3.

Me’n recorde de l’ocupació de l’espai radioelèctric de tv3 per canal9........

Me’n recorde dels esforços d’Acció Cultural per fruir d’uns mitjans de comunicació moderns i democràtics al nostre territori anomenat Comunitat Valenciana, tal qual, la Comunitat de Veïns de qualsevol Urbanització de nous rics.

La tv3 al nostre territori, no sé com anomenar-lo, sempre ha causat inquietud al polític de torn. La llibertat d’informació és una gran aposta però mai ha agradat als que es creuen en possessió de la veritat. La crítica espanta als homes instal·lats en el poder, encara que siguen tan sols Presidents de la Comunitat de Veïns també coneguda per Comunitat Valenciana.

Una abraçada a la gent que van fer posssible Acció Cultural del País Valencià i, que hui també treballen per mantenir oberta una finestra al nostre xicotet món.

A la Vila Joiosa a 26 d’abril del 2007.